Help ons met onze missie
The Neural Network is een particulier initiatief. Dit betekent dat de website bestaat zonder steun van de overheid of het bedrijfsleven. Verder plaatst The Neural Network uit principiƫle redenen geen advertenties. Zo blijft de site inhoudelijk onafhankelijk om zo de beste vrije kennis aan iedereen beschikbaar te stellen over kunstmatige intelligentie.

Het maken en het onderhouden van een website zoals The Neural Network is echter niet gratis. Het hosten van de site kost geld. Daarnaast kost het tijd en moeite om informatie voor artikelen te vinden en de stukken te schrijven. Dit doen we natuurlijk met veel plezier, anders waren we de site niet begonnen, maar het zou ons een enorm steuntje in de rug geven als je helpt.

Als je The Neural Network een warm hart toedraagt, willen we je vragen om een vrijwillige bijdrage. The Neural Network maakt hiervoor gebruik van het bekende en internationaal bewezen donatieplatform Patreon. Onder andere journalisten en vloggers gebruiken dit platform ook om te kunnen verdienen aan hun werk. Patreon-betalingen geschieden door middel van creditcard of Paypal.

Als je wilt doneren, kun je kiezen uit twee modellen:

'The input layer': het instapmodel
Het idee is dat je 4 dollar doneert (omgerekend 3,50 euro, dus 'n kopje koffie). Dit bedrag is in dollars, omdat Patreon dat vereist voor een internationale betaling. Bijdragen gebeurt standaard maandelijks, maar kan ook eenmalig. Als je eenmalig wilt doneren, let er dan op dat je op tijd aangeeft dat je niet meer wilt bijdragen.

Met je donatie krijg je sowieso erkenning op de donatie-pagina (als je dit wilt). Voor de maand dat je hebt gedoneerd, ontvang je tevens:
  • Inzicht in welke functionaliteiten er worden gebouwd en op korte termijn worden vrijgegeven voor leden;
  • Inzicht in welke artikelen er de komende tijd worden geschreven en wanneer ze worden gepubliceerd.

'The hidden layer': voor wie meer wil
Wie actiever betrokken wil zijn bij The Neural Network, kan 9 dollar doneren (circa 8 euro, dus 'n kopje koffie en iets lekkers). Dit kan net als het instapmodel eenmalig of maandelijks. Natuurlijk krijg je, indien gewenst, erkenning op de donatie-pagina. Tevens krijg je, voor de maand dat je hebt gedoneerd, het volgende:
  • Inzicht in welke functionaliteiten er worden gebouwd en op korte termijn worden vrijgegeven voor leden;
  • De mogelijkheid om mee te beslissen over welke features eerst moeten worden gebouwd;
  • Inzicht in welke functionaliteiten er worden gebouwd en op korte termijn worden vrijgegeven voor leden;
  • De mogelijkheid om mee te beslissen welke artikelen er als eerste moeten worden geschreven.
 +