Algemeen
The Neural Network is een platform dat erop is gericht om kunstmatige intelligentie begrijpbaar te maken voor iedereen. Het platform is open, wat wil zeggen dat iedereen kan bijdragen aan dit doel.

The Neural Network laat zich het beste omschrijven als een combinatie van Wikipedia en een blogplatform, zoals Blogspot, Tweakblog of Tumblr. Het idee is dat auteurs artikelen kunnen schrijven over kunstmatige intelligentie. Zij kunnen die artikelen publiceren binnen een thema, zoals Machine Learning, Maatschappij en Politiek en Recht.

De missie van The Neural Network is om een eind te maken aan het jargon over kunstmatige intelligentie. Mede door gebrek aan kennis wordt er te vaak binnen de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap gesproken over kunstmatige intelligentie alsof het dé oplossing is voor alles. Dat is jammer, want dat is niet zo.

Kunstmatige intelligentie is een krachtig, maar ook een gevaarlijk goed, waar we met de hele maatschappij verantwoordelijk mee om moeten gaan. De technologie kan ons helpen om ons dichter bij elkaar te brengen, maar ook om ons verder van elkaar af te drijven. Daarom is het belangrijk dat we weten wat het is, zodat we er met z’n allen iets over kunnen vinden.

Bij The Neural Network staat dan ook één ding centraal: leer begrijpen.

Huisregels
The Neural Network is toegankelijk voor iedereen. Wel moeten deelnemers jonger dan zestien jaar formeel toestemming krijgen van hun ouders om deel te nemen aan dit platform.

De beheerders van deze website behouden zich het recht voor om artikelen, forumtopics en reacties te wijzigen of te verwijderen als de inhoud daar om vraagt. Racisme, criminele activiteiten of andere handelingen die in strijd zijn met de wet worden niet geaccepteerd en bestraft.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.