Instellingen
Accountdetails (voornaam, achternaam, profielfoto) wijzigen
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig account’;
  3. Specificeer de velden die gewijzigd moeten worden;
  4. Klik op ‘Bijwerken’.
Wachtwoord wijzigen
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig account’;
  3. Geef het nieuwe wachtwoord op. Het wachtwoord moet tenminste 8 karakters bevatten. Aangeraden wordt om een lange zin en/of (hoofd)letters, cijfers en symbolen te gebruiken;
  4. Klik op ‘Bijwerken’.
E-mailadres zichtbaar maken voor leden
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig account’;
  3. Vink Toon mijn e-mailadres in het gebruikersoverzicht en toon mijn profiel in 'Zoeken' aan. Standaard is het e-mailadres niet zichtbaar voor andere leden;
  4. Klik op ‘Bijwerken’.
Mijn profiel vindbaar maken in 'Zoeken' (alleen als iemand is ingelogd)
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig account’;
  3. Vink Toon mijn e-mailadres in het gebruikersoverzicht en toon mijn profiel in 'Zoeken' aan. Standaard is het e-mailadres niet zichtbaar voor andere leden;
  4. Klik op ‘Bijwerken’.
Belangrijke mailtjes beheerders aan- of uitzetten
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig account’;
  3. Vink Ontvang belangrijke mailtjes van de beheerders, zoals nieuws over incidenten aan. Standaard ontvangen alle leden belangrijke mailtjes;
  4. Klik op ‘Bijwerken’.
Account verwijderen
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig account’;
  3. Klik onderaan op ‘Verwijder account’;
  4. Klik ‘Ja’
  5. Het account wordt verwijderd. Alle gerelateerde content die niet kan worden verwijderd, zoals artikelen, zal worden geanonimiseerd.
Sessies beheren
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Beheer sessies’.
Sessies stoppen
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Beheer sessies’;
  3. Klik op 'Stop sessies op apparaten';
  4. Vink, indien gewenst, 'Onthouden' aan op een apparaat als je opnieuw inlogt. Zo start je een nieuwe sessie.
Tweestapsverificatie
  1. Klik rechtsboven op je voornaam, bijvoorbeeld ‘Yoeri’;
  2. Klik op ‘Wijzig wachtwoord’;
  3. Klik op 'Stel tweefactorauthenticatie in';
  4. Configureer je tweestapsverificatie. Er zijn meerdere programma's om dit te doen. Wij raden het gratis FreeOTP aan.