Februari is voor het ontwikkelteam met name een maand geweest om achterstallig werk weg te werken. Wel zijn er een paar mooie features opgeleverd.

Nieuws van andere media

Op The Neural Network zijn tegenwoordig ook nieuwsberichten over kunstmatige intelligentie van andere media te vinden. Het gaat om artikelen van Scientias, NewScientist, Bright en Knack. De artikelen zijn hier te vinden.

Iedere nacht doorzoekt onze software de sites van de genoemde media. Op het moment dat er een nieuw artikel wordt gevonden, wordt die automatisch op The Neural Network gepubliceerd. Verder verschijnt er automatisch een tweet als dit het geval is.

Vrienden uitnodigen
Het is nu ook mogelijk om vrienden uit te nodigen voor The Neural Network. Op die manier kun je makkelijker aan anderen laten weten hoe tof het netwerk is. Om vrienden uit te nodigen moet je wel zijn ingelogd.

Systeemberichten
Sinds kort beschikt The Neural Network ook over de mogelijkheid om systeemberichten te versturen naar gebruikers. Dit is met name handig om ze te laten weten dat er nieuwe features zijn, of dat er mogelijkheden zijn die ze eerder over het hoofd hebben gezien.

Tot slot zijn er nog een paar securityfixes doorgevoerd, en is er een bug geplet. Het betrof de tabelsorting van artikelen bij auteurs.

Wat vind jij van de wijzigingen? Laat het ons weten!