Met gepaste trots hebben wij onlangs onze release van juni vrijgegeven. Iets eerder dan normaal, maar we zijn zo blij met de features dat we die jullie niet wilden onthouden. Het gaat namelijk om een hoop nieuwigheden!

Forum
Het allerbelangrijkste nieuwtje is misschien toch wel het forum. Vanaf nu is het mogelijk om met elkaar berichten te delen over kunstmatige intelligentie. Ook als je nog geen auteur bent of geen auteur wilt zijn, kun je dus voortaan jouw kennis delen!

Profielbeheer
We hebben ook het profielbeheer onder handen genomen. Met de introductie van het forum is het mogelijk om notificaties via de mail te ontvangen. Om aan te geven of je die wil ontvangen, is het noodzakelijk om dit te kunnen opgeven.

Omdat het profielbeheer door het toevoegen van de optie voor het ontvangen van forumnotificaties behoorlijk onduidelijk begon te worden, hebben we het ontwerp op de schop genomen. Vanaf nu kunnen je delen van jouw profiel in separate tabs bewerken.

Zoekalgoritme
Er moet natuurlijk ook kunnen worden gezocht binnen het forum. Ons zoekalgoritme is vanaf nu dus verder verbeterd. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je niet altijd forumberichten wilt zien, heb je nu ook de mogelijkheid te selecteren op zoekresultaten.

Two more things
Ten slotte willen we nog melden dat we de iPad-navigatiebalk hebben verbeterd en we externe media een prominente plek hebben gegeven op de site. Ook kun je artikelen van jouw favoriete sites, zoals Bright, terugvinden in aparte achiefpagina’s. Gaaf, toch?!

We hopen dat je van deze release geniet. Dat doen wij in ieder geval wel!